Larsheim Tennis en Padel

Logo Tennis en Padel LarsheimLarsheim Tennis en Padel heeft haar twee outdoor banen veiliger gemaakt voor haar spelers.

De beide ingangen en de netpalen zijn beschermd met schuimprotecties. Marcapelli levert meerdere modellen
Padelbaan protecties en Larsheim heeft gekozen voor type ECO-39 in matzwarte uitvoering.dat goed past bij de matzwarte afwerking van de Rekre Sport padelkooi.

Stootkussens voor de Ronde van de Achterhoek

De zesde Ronde van de Achterhoek die op 27 augustus 2023 wordt gereden is opvallend veilig gemaakt.
Marcapelli mocht voor dit internationale wielerevenement 25 gele High Impact stootkussens leveren onder haar eigen merk Protelli.
Op specifiek verzoek van de organisatie zijn de Protelli stootkussens in 'signaal' geel uitgevoerd zodat ze voor de wielrenners goed zichtbaar zijn.

Voor meer informatie over deze kussens voor de Ronde van de Achterhoek , bezoek onze nieuwe website Marcapelli.

Marcapelli Protect

Paalbeschermer.nl is onderdeel van Marcapelli Protect. Op onze vernieuwde website Marcapelli.com treft u nog meer oplossingen, foto's en referenties aan.

NTC Amstelveen

Per 1 september 2019 is de KNLTB verhuisd naar het Nationaal Tennis Centrum (NTC) De Kegel in Amstelveen. Bij de bouw van dit prachtige nieuwe sportcomplex is uiteraard ook gedacht aan de veiligheid van de sporters.

Paalbescherming bij tankstation

De witte vierkante pilaren van het SHELL tankstation in Klazienaveen waren onder bepaalde omstandigheden niet zo makkelijk te zien. Om het tankstation veiliger te maken mochten wij paalhoezen op maat maken.
Geheel in de SHELL-kleuren uitgevoerd kunnen deze paalkussens niet alleen een mogelijke aanrijding deels absorberen. Door de heldere kleuren is de zichtbaarheid van de pilaren ook nog eens aanzienlijk verbeterd.

Scouting den Hoorn

Scouting Den Hoorn heeft in 2020 een mooi nieuw clubhuis gerealiseerd. Zowel binnen als buiten dit clubhuis staan stalen H-binten waar de Bevers, Waterwelpen, Waterscouts en Explorers zich makkelijk aan kunnen bezeren. Om ongelukken te voorkomen heeft de scouting club beschermkussens bij onsLogo Scouting Den Hoorn laten maken voor om de binten.

Paalhoes om finishpaal

Het Europees Kampioenschap BMX kon helaas in 2021 niet doorgaan. De prachtige BMX baan in Dessel van BMX2000 ligt nu al helemaal wedstrijdklaar om in juni 2022 wederom de Europese Kampioenschappen te faciliteren. Met de door Frank Smets .....

Bescherming scheidsrechterstoel volleybal

Dit reuzenblikje Cécémel, in Nederland bekend als "Chocomel, de enige echte", staat om de scheidsrechterstoel bij Knack Volley Roeselare.

Friesland Campina, de huidige eigenaar van "de enige echte", heeft als hoofdsponsor de grootste blikvanger van heel Europa.

Kolom protecties voor koel- en vrieshuizen

Voorkom schade aan voertuigen en aan de constructie van gebouw of stellage. Bij Champi-mer in Kesteren, wereldwijd marktleider in de productie van diepvries champignons, heeft Marcapelli aanrijdbeveilgingen geleverd.

De aanrijdbeveiligingen zijn geleverd voor de productieruimte en bieden een goede bescherming tegen een aanrijding; zelfs met een zware heftruck. De protecties met een buitendiameter van 84 cm bestaan uit twee delen die om pilaren zijn geplaatst. Deze zijn makkelijk zelf te plaatsen. Het speciale LLDPE materiaal is uitstekend geschikt voor koel- en vrieshuizen. Veel kunststoffen worden bros bij lage temperaturen. Dit speciale, elastische materiaal 'Lineair lagedichtheidpolyethyleen' blijft flexibel en taai zodat het de optimale bescherming biedt bij een aanrijding met een zware heftruck. 

Pilaarbescherming in sportschool

In de gym van BodyResults is de boksruimte voor sporters veiliger gemaakt.                                                                  
De stalen pilaren die tussen de bokszakken staan zijn voorzien van High Impact beschermhoezen. Daarnaast is ook aan de stalen brandtrap een zijbescherming geplaatst.

Paalbeschermer BMW dealer

BMW dealer Meeusen in Kalmthout heeft haar hal waar nieuwe auto's binnenkomen extra bescherming gegeven door twaalf witte steunpilaren te voorzien van een eigen ontworpen curbstone paalprotectie. Een origineel eigen idee. Zeker in een ruimte waar een grote overheaddeur veel daglicht binnenlaat, worden de witte palen nog wel eens over het hoofd gezien. Een kleine aanrijding kan een grote schadepost opleveren. Een eigen schade die de verzekering dan ook niet vergoed. 

ASC Oegstgeest Cricket

De Cricket kooi van ASC in Oegstgeest is door Sportkussens.nl voorzien van paalbescherming.  De foam buizen gemaakt van PE zijn om de palen geplaatst van de oefenkooi waar menige cricketbal wilde kaatsen op de palen die de netten van de kooi dragen.

Deze voordelige oplossing was een easy fix waardoor het oefenen van het afslaan in de 3 kooien een stuk veiliger is geworden.

Skicentrum Hoofddorp kiest voor Paalbeschermer.nl

Skicentrum Hoofddorp, ook wel bekend als Health City West, heeft gekozen voor professionele protectie van Paalbeschermer.nl.

 

De op maat gemaakte paalhoezen worden geplaatst rond de palen van de skilift en om de lage palen van het hekwerk onderaan de piste. De noodknop van de skilift zal nu nog duidelijker zichtbaar zijn door de tekst 'NOODKNOP' op één van de paalbeschermers. Alle paalhoezen hebben een full color logobedrukking van Skicentrum Hoofddorp.

Ronde paalhoezen in blauw voor indoor atletiekbaan

De nieuwe sporthal van Atletiek Vereniging Lycurgus is voorzien van 18 High Impact paalhoezen.

De hoezen beschermen de sporters tegen de stalen binten die midden tussen de twee banen staan voor ondersteuning van het dak. Twee staanders hebben een speciale uitsparing gekregen voor de elektriciteitskasten die op de palen gemonteerd zijn. Alle palen zijn vooraf door ons ingemeten en de hoezen pasten dan ook perfect !

Stootkussen voor bomen op wielerparcours

Noteert u zaterdag 4 mei alvast in uw agenda, want dan wordt de 67e Ronde van Overijssel gereden. Het parcours van dit eendaagse wielerevenement is ruim 200 km en voert de renners door het prachtige heuvellandschap van Overijssel. Dit jaar is De Ronde nog veiliger dankzij de stootkussens die Paalbeschermer.nl (onderdeel van Marcapelli Protect) heeft geleverd. De High Impact blokken zijn voorzien van rijgogen zodat ze voor iedere boom, paal of ander obstakel geplaatst kunnen worden. Dit jaar start de wielertoer in Ootmarsum.

Stootkussen om H-balk in werkplaats

De Renault dealer ABD in Leeuwarden zorgt nu extra goed voor uw auto in de werkplaats dankzij de pilaarhoes, geplaatst door Paalbeschermer.nl.(onderdeel van Marcapelli Protect)

De vierkante rode protectie om het H-profiel zorgt er voor dat de pilaar niet snel meer over het hoofd gezien kan worden en zelfs als dat toch gebeurt, krijgt de auto een zacht kusje in plaats van een ongewenste sportstreep.

Paalbeschermers en beschermkussens op borstelbaan SkiClub Il Primo

Skiclub il Primo bestaat al meer dan 50 jaar en is een van de meest toonaangevende skiverenigingen in Nederland met een prachtige baan gelegen in het duingebied bij Bergen NH. De vereniging is op 24 november 1964 opgericht door enthousiaste skiërs die mogelijkheden zagen om hun sport ook in Nederland te kunnen beoefenen. In de zeventiger jaren werden voor het eerst skimatten direct op het zand gelegd, waardoor de omstandigheden te vergelijken zijn met die in de wintersportgebieden. 

Stootkussens voor lichtmast bij GLTC Het Spieghel

Voor een aantal lichtmasten heeft de Tennisvereniging Het Spieghel gekozen voor tennis groene paalhoezen.

Deze High Impact bescherming verfraait niet alleen de tennisbaan, maar biedt ook een goede bescherming voor de fanatieke tennisser. Voor diegene die nog net even die ene bal wil halen en daarbij de paal over het hoofd ziet.

De paalhoes wordt eenvoudig met een velcro sluiting gemonteerd.