Over Paalbeschermer.nl

Paalbeschermer.nl is een handelsnaam van Marcapelli Protect.
Marcapelli is oorspronkelijk opgericht in 2011 en ontstaan uit passie voor de watersport met als doel nieuwe innovatieve producten aan te bieden voor zowel de professionele als de recreatieve markt. Dit begon met het importeren van steigerfender, stootranden voor bootsteigers van het merk InMare.

Al snel bleek dat er naast de stootranden voor boot en steiger, ook behoefte is aan op maat gemaakte veiligheidskussens voor allerlei sportdoeleinden. Zo worden bijvoorbeeld lichtmasten op tennisbanen voorzien van High Impact paalhoezen, leveren wij protectiekussens voor (indoor) skibanen, sportmatten en veiligheidskussens aan scholen en sportverenigingen.

Wij leveren op maat gemaakte beschermkussens en paalprotecties aan diverse sportaccommodaties, scholen en kinderdagverblijf. Naast een aantal standaard profielen die uit voorraad leverbaar zijn, maken wij dus de meeste bescherming op maat. U krijgt van ons altijd persoonlijk en op maat gemaakt advies. Samen met u kijken wij naar een oplossing die geheel aansluit op uw wensen en verwachtingen.

Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en erg duurzaam gemaakt.

Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag !

Gaby ter Haar

oprichter Marcapelli Protect