BMW Meeusen heeft nieuwe curbstones

BMW dealer Meeusen in Kalmthout heeft haar hal waar de nieuwe auto's binnenkomen extra bescherming gegeven door twaalf witte steunpilaren te voorzien van een eigen ontworpen curbstones paalprotectie. Een origineel eigen idee. Zeker in een ruimte waar een grote overheaddeur veel daglicht binnenlaat, worden de witte palen nog wel eens over het hoofd gezien. Een kleine aanrijding kan een grote schadepost opleveren. Een eigen schade die de verzekering dan ook niet vergoed. 

Voorkomen is beter dan genezen en met deze opvallende curbstones paalbescherming zullen deze pilaren nooit meer over het hoofd worden gezien. De rood witte High Impact paalbeschermers hebben een signalerende werking en zijn bovendien breder en daardoor beter zichtbaar. Als het toch een keer tot een zacht kusje komt, zal het schuimsysteem veel van de energie kunnen absorberen.

 

 

 

 

  

De paalbeschermers hebben een schuimvulling van 8 cm dikte, de hoezen zijn gemaakt van brandvertragend doek met polyester canvasversterking waarbij de rood witte strepen thermisch aan elkaar zijn gelast. Het gladde doek is makkelijk schoon te houden. Voor een makkelijke montage zijn de paalhoezen voorzien van een brede klittenbandsluiting over de gehele lengte.

Het transport, aflevering en installatie hebben we ter plaatse hebben zelf verzorgd.

Ook wanneer de Klassiekers als Nieuw moeten blijven, kunnen deze beschermhoezen worden ingezet.